Brev angående äldre oanvänt användarkonto

Till dig som har ett äldre användarkonto i förmedlingstjänsten Bildtelefoni.net

Vi kontaktar dig för att du är registrerad som användare av tjänsten Bildtelefoni.net, som tillhandahålls på uppdrag av Post- och telestyrelsen (PTS).

Enligt Bildtelefoni.net:s personuppgiftspolicy skall användarkonton där användaren inte loggat in på 24 månader raderas.

Vi vill därför uppmärksamma dig på att ingen har loggat in på användarkontot under de senaste 24 månaderna.

Om du vill behålla användarkontot behöver du logga in i webbappen eller någon av de mobila apparna för Android eller iOS med det aktuella kontot senast den 2019-05-27. Det räcker med att starta appen och logga in så du hamnar i läget där du skulle kunna ringa ett samtal, men du behöver inte ringa för att vi skall registrera inloggningen. Du kommer till inloggningen via denna länk (länk till inloggning) där du också kan återställa lösenordet om du har glömt det.

Om du istället inte har någon användning av kontot så behöver du inte göra någonting utan kontot kommer då att automatiskt avaktiveras efter den 2019-05-27.

Skulle du råka glömma att logga in i någon av apparna senast den 2019-05-27, men vill fortsätta använda användarkontot har du fyra veckor på dig att kontakta Bildtelefoni.net:s kundtjänst så ditt konto kan återaktiveras. Efter fyra veckor raderas användarkontot permanent. Du kan sedan alltid registrera ett nytt konto om du så önskar.

Du kan alltid kontakta Bildtelefoni.net:s kundtjänst om du har några frågor.

Med vänlig hälsning
Bildtelefoni.net